Kiplekker in je loopbaan!

Kies een workshop op maat!

Je medewerkers de beste kansen bieden? Met een workshop op maat wordt dat een eitje!

 

Als leidinggevende wil je het beste voor je medewerkers. Je wil hen ondersteunen én stimuleren zich verder te ontwikkelen zodat ze plezier blijven houden in hun werk. Dat is niet altijd makkelijk te realiseren. Een workshop op maat geeft jou als leidinggevende een steuntje in de rug om met je medewerkers het goede gesprek te kunnen voeren. Je krijgt handvaten aangereikt om:

opbouwende feedback te geven. Aan de hand van voorbeelden uit de praktijk ontdek je de beste tips & tricks en laten we je zien welke valkuilen je kunt verwachten en hoe je die kunt vermijden;

het beste in je medewerkers naar boven te halen. Hoe herken en erken je hun talenten en motiveer je hen hun mogelijkheden verder te ontplooien?

duurzame inzetbaarheid te realiseren. Hoe zorg je goed voor jezelf én voor je medewerkers en blijft iedereen werkfit?

Jouw ervaringen op de werkvloer zijn het vertrekpunt voor de workshop, zodat er onderwerpen aan bod komen waar jij direct mee verder kunt.

 

Het tijdstip van de workshop op maat worden in overleg met met de deelnemers gepland. De workshop neemt een hele dag of in twee dagdelen in beslag en gaat door als zich minimaal zes deelnemers hebben aangemeld, zodat je ervaringen kunt uitwisselen.

 

Wil je meer weten? Laat het ons vandaag nog weten en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

ik meld mij aan en